آنالیز تخصصی P 30 Pro؛ سوپرزوم دوست داشتنی هواوی

به گزارش 1000 جزیره، خبرنگاران - سهیل بالینی: کیفیت دوربین در گوشی های هوشمند، به نکته ای بسیار مهم تبدیل شده است. اهمیت دوربین در استفاده از شبکه های اجتماعی باعث شده تا گوشی های قدرتمند از این نظر، فروش بهتری در بازار داشته باشند. هدف اصلی هواوی پی 30 پرو نیز به همین دلیل است تا با ارائه برترین دوربین، به گوشی محبوب جوانان و علاقه مندان به شبکه های اجتماعی تبدیل گردد.

آنالیز تخصصی P 30 Pro؛ سوپرزوم دوست داشتنی هواوی

هواوی P30 Pro یک گوشی پیچیده نیست. طراحی کلاسیک و شیشه ای گوشی و استفاده از پردازنده آشنا و قدرتمند Kirin 980، نقطه تمایزی برای پی 30 پرو به حساب نمی آید. این تلفن همراه هوشمند از اغلب خصوصیات و توانایی های به روز، مثل شارژ بی سیم و ضد آب بودن پشتیبانی می نماید، هرچند کیفیت صفحه نمایش را نمی گردد با پرچم داری مانند گلکسی S10 مقایسه کرد. علاوه بر این قیمت 999 یورویی پی 30 پرو نکته ای است که باید پیش از انتخاب این گوشی به عنوان تلفن همراه نو خود در نظر بگیرید.

نکته تمایز Huawei P30 Pro در دوربین بسیار قدرتمند این گوشی خلاصه شده است. دوربینی که قدرت زوم پیکسل 3 را پشت سر می گذارد و کیفیت لنز آیفون را بهبود می بخشد. پی 30 پرو کوشش هواوی برای نشان دادن آینده عکاسی با تلفن همراه است. کوششی که تجربه ای بی نظیر را برای کاربر به ارمغان می آورد. شاید این اولین بار باشد که برترین گوشی مخصوص عکاسی دنیا به وسیله اپل، سامسونگ و گوگل ساخته نشده. این رقابت نو می تواند به کاهش قیمت ها و البته افزایش کیفیت دوربین در گوشی های مختص عکاسی منجر گردد.

شاید تا اینجا از خودتان بپرسید که چه تفاوتی در کیفیت دوربین گوشی هواوی پی 30 پرو وجود دارد که آن را از دیگر پرچم داران متمایز می نماید؟ دوربین چهار لنزی این گوشی از سیستمی نو بهره می برد که شکل قرار گرفتن لنز ها را در کنار فلش، بسیار پر اهمیت می نماید. این طراحی متفاوت باعث شده نحوه ورود نور در تاریکی، عملکرد فلش و لنز تله فوتو تا حدود زیادی بهبود پیدا کند. این چینش نو علت اصلی دستیابی به زوم پنچ برابر اپتیکال واقعی و بسیار با کیفیت است.

تلفیق اطلاعات به دست آمده از لنز تله فوتو با لنز اصلی و چهل مگاپیکسلی این گوشی، تصویری ترکیبی و Raw را در اختیار کاربران قرار خواهد داد. البته هواوی ادعا می نماید که تا زوم 10 برابر نیز، کیفیت تصویر کاهش پیدا نمی نماید، نکته ای که ما در خبرنگاران با آن موافق نیستیم، زیرا در آنالیز تصاویر می توانید مقداری کاهش کیفیت را در زوم فراتر از 5 برابر مشاهده کنید. البته در نظر داشته باشید که این کاهش کیفیت بسیار ناچیز است و در اغلب دوربین های سوپر زوم هم نتیجه ای مشابه به دست می آید.

در نور مناسب و روی سه پایه عکاسی، زوم 32 برابر گوشی نیز تا حدود زیادی با کیفیت و قابل استفاده است. درست مثل اینکه شما یک دوربین سوپرزوم قدرتمند را برای عکاسی از فواصل بسیار دور تهیه نموده اید. این چینش نو برای اولین بار است که در یک گوشی استفاده می گردد، بااین حال تا آینده ای نزدیک باید شاهد کپی برداری از روش مدرن شرکت هواوی در استفاده و ترکیب لنز های عکاسی باشیم.

از قدرت زوم لنز تله فوتو گوشی هواوی P30 Pro که بگذریم، به توانایی لنز اصلی در ثبت تصاویر نزدیک می رسیم. این گوشی از یک سنسور RYYB بهره می برد که یک روش مدرن و نو در برابر RGB استفاده شده در گوشی های قدیمی تر به شمار میرود. هواوی باور دارد که استفاده از سیستم رنگی قرمز-زرد-زرد-آبی به جای سیستم کلاسیک قرمز-سبز-آبی، مقدار ورود نور به لنز را تا 40 درصد افزایش می دهد. این روش نو در هر دو لنز اصلی و تله فوتو به کار برده شده است.

ترکیب رنگ نو در کنار سیستم نرم افزاری به روزرسانی شده شرکت هواوی باعث شده تا دوربین گوشی Huawei P30 Pro به برترین دوربین گوشی در موقعیت های کم نور و تاریک تبدیل گردد. سال گذشته گوگل سیستم Night Sight را برای موقعیت های کم نور طراحی و معرفی کرد، اما به نظر می رسد تنها با گذشت یک سال، هواوی پیروز شده تا در این زمینه هم گوگل را پشت سر بگذارد. سیستم گوگل برای ثبت نور کافی به زمانی سه تا چهار ثانیه ای احتیاجمند است، اما هواوی تنها در کمتر از یک ثانیه، تصویری باکیفیت تر را ثبت می نماید. سیستم مدرن عکاسی در تاریکی شرکت هواوی، یک قدم بسیار بزرگ در دوربین تلفن های همراه به شمار میرود. نکته ای که در اغلب آنالیز های تخصصی از این گوشی نادیده گرفته شده است.

در کنار تنظیمات اتوماتیک، تنظیمات دستی دوربین و استفاده از هوش مصنوعی برای بهبود رنگ و کیفیت عکس امکان پذیر است. هرچند در آنالیز های ما از این گوشی، احتیاجی به فعال سازی این سیستم های پیشرفته نبود. تنظیمات اتوماتیک دوربین به حدی قدرتمند است که در عکاسی عادی، احتیاجی به فعال سازی تنظیمات پیشرفته تر نیست. این موضوع را در نظر داشته باشید که سیستم عکاسی در نور کم و تاریکی تنها در فواصل نزدیک قابل استفاده است. لنز تله فوتو دوربین پی 30 پرو توانایی ثبت تصاویر پرنور را ندارد. موضوعی که با در نظر گرفتن مقدار لنز، قابل پیش بینی است.

یکی از مسائلی که در نسخه پیشین گوشی وجود داشت، پردازش بیش ازحد عکس ها به وسیله سیستم هوشمند نرم افزاری هواوی بود. موضوعی که باعث می شد تصاویر از شکل طبیعی خود خارج شوند. هرچند این موضوع در نسخه نو بهبود پیدا نموده، اما بازهم تا حدود زیادی شاهد پردازش بیش از حد تصاویر در گوشی پی 30 پرو شرکت هواوی هستیم. نکته ای که در گوشی های تولیدی شرکت اپل و سامسونگ نیز قابل مشاهده است.

بااین حال شما همواره می توانید با استفاده از گزینه عدم پردازش، تصاویر Raw و خام را ثبت کنید. روشی که برای عکاسان حرفه ای پیشنهاد می گردد. درهرصورت عکاسی با سیستم خام و Raw مسائل خاص خود را دارد. در این روش کاربر باید با تنظیمات دستی و مدرن دوربین های حرفه ای آشنا باشد و به پردازشگر های عکس نیز دسترسی داشته باشد. علاوه بر این در تصاویر خام، مقدار نور ورودی در موقعیت های کم نور کاهش پیدا می نماید که یکی از نکات منفی در دوربین هواوی پی30 به شمار میرود.

وقتی تصاویر ثبت شده با گوشی هواوی پی 30 پرو را در کنار تصاویر پیکسل بگذارید متوجه می شوید که تصاویر گوگل پیکسل واقعی تر هستند و جزئیات بیشتری را در خود ثبت نموده اند. در سوی دیگر پی30 به طورکلی عکس هایی زیباتر را پردازش و ذخیره می نماید. این نکته باعث می گردد تا عکاسان غیرحرفه ای، لذت بیشتری از عکاسی با سیستم اتوماتیک گوشی هواوی پی30 پرو را تجربه نمایند. البته تمامی موضوعات و مسائل مطرح شده در سیستم اتوماتیک گوشی مدنظر است و تنظیمات دستی می تواند راه حلی مناسب برای عکاسان حرفه ای و علاقه مندان به ثبت تصاویر بهتر باشد.

مقدار کنتراست و سیاهی تصویر در تصاویر ثبت شده در سیستم اتوماتیک گوشی هواوی پی 30 پرو از عمق مشکی بالایی برخوردار نیست. این مشکل با استفاده از هوش مصنوعی اختصاصی این گوشی، تا حدود زیادی برطرف می گردد. تصاویر کمی از عکس های آیفون و پیکسل قرمزتر هستند که نکته ای منفی نیست و در مقایسه دوربین های حرفه ای نیز قابل مشاهده است. به طورکلی دوربین اصلی پی30 پرو در حالت عادی، در سطحی بالاتر از آیفون و هم سطح با پیکسل قرار گرفته است، اما زوم قدرتمند و توانایی ثبت تصویر در تاریکی باعث شده تا پی30 به عنوان برترین گوشی مناسب برای عکاسی مطرح گردد.

لنز کوچک آیفون و پردازش بیش ازحد تصاویر در گوشی های سامسونگ باعث شده تا عملاً گوشی های تولیدی این دو شرکت را نتوانیم به عنوان گوشی هایی مناسب برای عکاسی حرفه ای معرفی کنیم. عکاسی در شب و تاریکی با تولیدات اپل و سامسونگ، غیرممکن است و تنها تصاویری سیاه با خطوطی نامشخص را در اختیار شما قرار خواهد داد.

سرعت ثبت تصاویر و فوکوس نیز نکته ای مهم در عکاسی و خصوصاً عکاسی از سوژه های متحرک به شمار میرود. در آنالیز تخصصی ما، هواوی پی 30 پرو از نظر سرعت ثبت عکس، بالاتر از پیکسل، آیفون و گلکسی، در رده اول سریع ترین گوشی های مناسب عکاسی قرار گرفته است. سیستم تشخیص سه بعدی به کاربرده شده در گوشی پی 30 که شباهت زیادی به مدل 3D شرکت اپل دارد، سرعت ثبت تصاویر پرتره را افزایش می دهد. لنز تله فوتو و استفاده از RYYB به جای RGB نیز از نکات دیگری است که زمان پردازش تصاویر را کاهش داده است.

به طورکلی تنها نکته منفی در دوربین گوشی هواوی پی 30 پرو، کیفیت پایین در فیلم برداری است. به نظر می رسد تمرکز بسیار زیاد روی عکاسی و تنظیم لنز ها باعث شده تا هواوی فرصت کافی را برای بهبود کیفیت تصاویر ویدیویی نداشته باشد. این موضوع را به راحتی می توانید در زمان زوم کردن همزمان با فیلم برداری مشاهده کنید. دوربین زمان زیادی را برای فیکس دوباره فوکوس صرف می نماید که مسئله ای بزرگ در ثبت تصاویر ویدیویی به شمار میرود. می توان این موضوع را تأیید کرد که در مقابل آیفون و گلکسی، هواوی پی30 و پیکسل گوگل، در جایگاهی ضعیف تر از نظر توانایی فیلم برداری قرار دارند.

دوربین سلفی نیز یک دوربین باکیفیت و قدرتمند است که جذابیت زیادی از نظر طراحی ندارد. مسائل جاسازی دوربین سلفی باعث شده تا کیفیت این دوربین در گوشی های مختلف شباهت زیادی به هم داشته باشد. البته سیستم نرم افزاری به کاربرده شده در این گوشی می تواند سرعت ثبت تصاویر سلفی را بالا ببرد که نکته ای کم وبیش مهم به شمار میرود.

اگر دوربین گوشی را فراموش کنیم، پی30 از نظر سخت افزاری، شباهت زیادی به نسخه پیشین خود دارد. 8 گیگابایت رم در کنار حافظه مناسب 128 گیگابایتی، بیشتر از حد احتیاج کاربران به نظر می رسد. پی 30 پرو در بازی های تست شده کیفیت خوبی دارد و به صورت کلی می توان این گوشی را از سریع ترین گوشی های اندرویدی بازار به حساب آورد. هرچند مسائل نرم افزاری، گاهی کیفیت تجربه استفاده از این سخت افزار را کاهش می دهد.

پوسته اختصاصی شرکت هواوی با نام EMUI در این گوشی نیز مورداستفاده قرارگرفته که به نظر ما یکی از نکات منفی گوشی پی 30 به شمار میرود. تجربه گوشی های پیکسل باعث شده تا ما متوجه شویم، حجم زیادی از مسائل اندروید از طرف گوگل نبوده و به ضعف شرکت های تولیدنماینده مرتبط است. برنامه های از پیش نصب شده نیز تا حدود زیادی آزاردهنده هستند و حذف بسیاری از آن ها بدون روت کردن گوشی غیرممکن است. به نظر می رسد هواوی باید در آینده نزدیک، به جای دست کاری در سیستم عامل اندروید، از تجربه پیکسل در گوشی های خود استفاده کند.

کیفیت وای فای و بلوتوث نیز در محدوده میانه قرار می گیرد. سرعت اتصال به مودم بالا است، اما زمان زیادی در آنالیز امنیت وای فای صرف می گردد. پس از اتصال، اما مشکل خاصی در کیفیت وای فای وجود ندارد و در سرعت اینترنت نیز کاهشی مشاهده نخواهد شد.

باتری 4,200mAh پی30 پرو در استفاده عادی، بیش از یک روز دوام می آورد و شارژ بی سیم و سریع نیز در دسترس کاربران است که عملاً مسائل کمبود باتری را به حداقل ممکن می رساند. تنها 30 دقیقه زمان ضروری است تا باتری از صفر به 70 درصد برسد.

تنها نقطه ضعف سخت افزاری گوشی پی30 پرو، صفحه نمایش میانه به کاربرده شده در این گوشی است. کیفیت پایین صفحه نمایش 6/47 اینچی این گوشی در کنار گلکسی و پیکسل قابل مشاهده است. حتی صفحه نمایش پی 20 که نسخه پیشین این گوشی به شمار میرود، از کیفیت بهتری برخوردار است که نشان دهنده عملکرد عجیب شرکت هواوی در انتخاب این پنل است.

خمیدگی صفحه نمایش نیز کمی کاهش یافته که می تواند نکته ای مثبت در زمان حمل نقل این گوشی شش و نیم اینچی به حساب بیاید. سنسور اثر انگشت در زیر صفحه نمایش تعبیه شده و از سرعت بالایی برخوردار است. هرچند باید به این موضوع اشاره کنیم که سنسور های سنتی اثر انگشت، از سرعتی بالاتر از نسخه های نو به کاربرده شده در زیر صفحه نمایش، برخوردار هستند.

به هرحال در آنالیز کلی گوشی هواوی پی 30 پرو، دوربین باکیفیت و توانایی زوم فوق العاده آن، نکته ای است که نظر اغلب علاقه مندان به دنیای فناوری را جلب خواهد نمود. پی 30 از نظر عکاسی در مقایسه با تمامی پرچم داران ارائه شده به وسیله شرکت های مشهوری مانند اپل، سامسونگ، گوگل و وان پلاس، در جایگاهی بالاتر و بهتر قرار گرفته است. با خرید این گوشی شما یک دوربین سوپرزوم قدرتمند را نیز خریداری خواهید کرد. هرچند که صفحه نمایش ضعیف و مسائل نرم افزاری شرکت هواوی می تواند به نکته ای منفی در انتخاب این گوشی هزار یورویی تبدیل گردد.

پ

منبع: برترین ها
انتشار: 18 مهر 1403 بروزرسانی: 18 مهر 1403 گردآورنده: 1000islandstour.com شناسه مطلب: 20

به "آنالیز تخصصی P 30 Pro؛ سوپرزوم دوست داشتنی هواوی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آنالیز تخصصی P 30 Pro؛ سوپرزوم دوست داشتنی هواوی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید